Doopdienst met Kinderkoor (10/4)

4 april 2016 door

Komende zondag wordt er wederom een kindje gedoopt in de Fenixkerk. Het betreft Sytze Jaco Ver-hulp, zoon van Marianne Hiemstra en Serge Verhulp. Het Kinderkoor De Zonnezangertjes o.l.v. Tineke den Boogert zingt mee in de viering.
Het eerste deel van de viering draait om verhaal en woord. Daarom is er in dit deel van de dienst aparte opvang voor kinderen tot en met vier jaar. De feitelijke doopviering vindt plaats in het tweede deel van de dienst. Dan zijn natuurlijk alle kinderen er gewoon bij: van zuigeling tot peuter en puber, van pre-nataal tot hoogbejaard. Wordt vast een vrolijke bedoening.

Uitvoering/viering Projectkoor (17/4)
Een week later vindt de première van het Projectkoor 2016 plaats. Het thema luidt: Crisis, hoezo cri-sis? Liedjes van Supertramp, Blo#f en nog een verrassing. Deze en komende week wordt gerepeteerd met de begeleidingsband. Alles onder leiding van Marja Dignum. “Give a little bit” is één van de num-mers van Supertramp en het koor en de begeleiding zullen alles geven om dit tot een kippenvel mo-ment te maken. Voorts wordt het dit jaar een multimediale voorstelling/viering. Met name als toelich-ting bij het liedje “Alles is liefde” (van Blo#f) wordt een verrassend, ook wel beetje aangrijpend beeld-fragment vertoond. Het wordt in ieder geval weer bijzonder dit jaar. De Reprise vindt een week later plaats in Slootdorp (24/4).