Liedjes van een super-losbol (Projectkoor op 17 en 24 april)

14 april 2016 door

Komende zondag begint om 10.00 uur de première van het Projectkoor 2016. Het thema luidt: Crisis, hoezo crisis? met liedjes van vooral Supertramp. (De reprise is op zondag 24 april, dan in de Langewegkerk te Slootdorp, om 09.30 uur).
De naam van de band stamt van een boek getiteld: De autobiografie van een super-tramp, het verhaal van een super-zwerver, een super-losbol. Toch valt dat wel mee als het gaat om de zanger van de band, Rodger Hodgson. Na jaren van succes met de band, trouwde hij en kreeg kinderen. Dat was voor hem het sein om het rustiger aan te doen; en hij nam zelf de basis-opleiding van zijn kinderen ter hand. Hij wilde ze niet te snel blootstellen aan alle mogelijke invloeden waar hij geen vat op had. Kortom een zeer bewust levend en denken mens. De laatste jaren is Hodgson weer te zien en horen. Zo trad hij vorig jaar nog op in Carré, in Amsterdam. En in deze maand heeft hij optredens in Rotterdam, alles uitverkocht.
Van zijn liedjes worden gecoverd door het Projectkoor: “The logical son”, “Give a little bit”, en “Take the long way”. Afgelopen dinsdag avond (12/4) was de generale repetitie, met de begeleidingsband: Bert Huibers (piano), Jan Jansson (bas), André Vlaar (drums) en Birgit Jansson (gitaar). Alles onder leiding van Marja Dignum. Wordt weer mooi. Mis het niet.

Hartelijke groet, ds. Fokko F. Omta.

PS. Volgende week weer iets over de Pilot. We hebben deze week
…     een gesprek op het gemeentehuis, nu over opvang van
…     zogenoemde statushouders.     (Werkgroep Pilot KOA)