We gaan weer los

31 augustus 2020 door

Nieuwe Fenix is uit – met 35 Corona verhalen
Van burgemeester tot Jan met de pet, studenten en pensionados, van Werkers in de zorg tot kerkelijke prelaten, winkeliers en dorpsgenoten: de speciale editie van de Fenix bevat ruim 35 gevarieerde verhalen, ervaringen en indrukken uit Coronatijd. Met velerlei foto’s, illustraties en gedichten is het een kleurig geheel geworden. Ze zijn verspreid onder leden en abonnees van de Fenix en onder sympathisanten op enige afstand.
Als je nieuwsgierig bent, stuur even een mailtje met je adres,
of wip even langs bij de Fenixkerk, en je krijgt er een cadeau.
Let op, het wordt een waar collectors-item.
Met dank aan de redactie, deze keer bijgestaan door Ralph Elshof (van DIEZIJNHOF, naast de kerk) voor de lay out en prachtige weergave.

Openluchtviering, zondag 6 sept. Ruinekerk
Een volop muzikale viering, maar omdat zingen in grote groepen niet verstandig is in deze tijd, wordt dat alleen gedaan door de drie artiesten: Chantal Smak, Esther Kaper en Shanice van der Fluit. Zij brengen o.a. “Rollercoaster”, “Zing, vecht, huil, bidt …”, “Start of something new” … Je aarzelt nog of je wilt gaan. Dat is precies ook het thema: “Ik aarzel nog of: Kom we gaan”.
We hanteren de geldende regels van 1,5 meter afstand, max. aantal bezoekers, enz.
Ook is er een taxidienst voor het geval je gehaald en gebracht wilt worden. Bij de ingang is er een unit voor handontsmetting. En na afloop zal er koffie worden uitgeserveerd door The Irish Cottage. Dus ook dan: anderhalve meter.

Safety First
Daarom is de viering ook gepland in de Open Lucht. Bovendien is er een maximum aantal bezoekers van zo’n 45 mensen. Als die stoelen bezet zijn, kun je er niet meer bij. Daarom vragen we om je zo mogelijk vooraf even aan te melden. Dan ben je ook zeker van een plek. Aanmelding vooraf is ook wel handig omdat we de naam en telefoonnummers van ieder die aanwezig is moet noteren. Dan hoeft dat niet allemaal bij de ingang.

Aanmelding: meld je liefst even aan bij: d.spijksma@hetnet.nl 0226 – 413137
Als je je goed voelt wees welkom! (BIJ SLECHT WEER, in de Fenixkerk)

Blijf gezond, wees voorzichtig op jezelf en elkaar.
Hartelijke Groet, ds. Fokko F. Omta