Zondag 2 juli: Fenix Buitendag: naar de Kruiskerk in Amstelveen

1 juli 2023 door

TEGEMOET KOMEN. Een stap naar elkaar toe zetten: daar is tegenwoordig niet ieder heel erg toe genegen. Er zijn nogal wat tegenstellingen tussen verschillende belangen en tussen groepen die die belangen bepleiten. Een directeur van Easy Jet noemt inkrimping van het aantal vluchten vanaf Schiphol “ABSURD” . En daar wordt de voorzitter van de Commissie Geluidsoverlast Omwonenden dan weer even helemaal NIET GOED van. Minister Anema wil een akkoord sluiten met de boeren, maar Van der Tak trekt de stekker uit het overleg. En zo kun je wel even doorgaan. Er is weinig tegemoetkoming bij.
Zondag lees en vertel ik in Amstelveen verhalen over mensen die elkaar WEL tegemoet komen. En over wat er dan gebeurt. Elkaar tegemoet komen schept een bron van opwaartse kracht. Het tilt je op als een ander je tegemoet komt. Het geeft je vleugels en adem en verschaft je nieuwe moed en zin om samen verder te gaan. Zo vonden we als Kerkenraad drie nieuwe mensen die ons komen versterken en mee willen doen om het reilen en zeilen in de Fenixkerk voort te zetten. Daar worden we dan eventjes heel erg blij van!
Niet alleen omdat vele handen het werk lichter maken, maar vooral ook omdat nieuwe mensen ook weer nieuwe ideeën binnenbrengen: dat leidt tot Licht in onze harten, Geest in onze lijven en Leven in de Brouwerij.

Maar goed, zondag gaan we er dus een dagje op uit. Ieder die sympathiseert met een of meerdere activiteiten of mensen rond de Fenix, is welkom. Er is nog plek in de bus. En als je niet alleen wilt gaan, neem dan een goede kennis, buur of vriend(in) mee. Het is een All-in arrangement waarvoor een kleine bijdrage wordt gevraagd, zie onder.

Buitendag-busreis, all-in: naar Amstelveen
Datum                          Zondag 2 juli 2023; vertrek 08.30 uur Kerkplein, Dorpsstr. 179 N.Niedorp
Geef je op bij                Marja Hiemstra 0226-411761  –   Durk Spijksma – d.spijksma@hetnet.nl
All-In                            busreis, lunch, Viering in de Kruiskerk
Terug                           rond 16.30 uur
Eigen bijdrage.             € 20 p/p