Zondag 5 februari: muzikaal project ‘Zoek je ware zelf’

23 januari 2023 door

Deze zondag wordt het project “Zoek je ware zelf” uitgevoerd met en door Chantal Smak en Esther Kaper. Het was al voor Corona dat we zes liedjes hebben uitgezocht rond het thema “Zoek en word …, wees en blijf je zelf”.

Uitgangspunt was de ervaring van zeg maar de middengroep, vaak ouders met opgroeiende kinderen. Zij werken meestal beide en hebben het doorgaans heel erg druk. Er wordt aan alle kanten aan je getrokken zoals: kinderen, werk, huis, vrienden, vrije tijd, en wat al niet aan verplichtingen die je je vaak zelf oplegt. Dat plaatst je voor allerlei keuzes en dilemma’s. B.v. Ga ik werken? Full time, echt voor m’n carrière? Of besteed ik vooral tijd aan mijn kinderen? Ga ik voor de best betaalde baan? Of ga ik iets doen wat echt mijn passie is, ook al levert het iets minder inkomen op? Uiteindelijk gaat het om de vraag: wat vind ik nu echt belangrijk? Op zoek dus naar de essentie, het we en van de zaak, je ware ZELF.

Chantal en Ester zullen worden ondersteund door een ‘uitgelezen’ achtergrond koor, de beat wordt verzorgd door André Vlaar, de snaren beroerd door Michiel Katsburg, en teksten ter verdieping en achtergrond worden verzorgd door ondergetekende. Mis het niet. We horen o.a. liedjes als Working nine to fiveStop de tijd, Koos WerkeloosZoek je zelf broeder … Tussendoor wordt verbinding gelegd met achtergronden van de liedjes en levenservaringen van vandaag.

Kortom, zet zondag 5 februari alvast in je agenda, 10.00 uur in de ochtend,
Fenixkerk, Dorpsstraat 179 Nieuwe Niedorp (naast de Dorpstoren).